top of page

WHO

ONTDEK HET TEAM ACHTER STUDIO EEF

Eefje.jpg
EEFJE 

Mijn reis begon met een passie voor grafische vormgeving en marketing, een passie die me heeft geleid tot waar ik vandaag ben. Met een achtergrond in beide disciplines heb ik sinds 2017 met trots mijn eigen bedrijf opgebouwd.

Bij Studio Eef geloven we in de kracht van creativiteit en strategie. We begrijpen dat design en marketing nauw met elkaar verweven zijn en gebruiken deze synergie om jouw merk te laten opvallen in een steeds veranderend landschap.

We zijn er trots op om met diverse klanten te mogen werken, en we streven er altijd naar om doelgerichte oplossingen te bieden die de verwachtingen overtreffen. Bij ons draait alles om jouw succes.

SABINE 

​Ik ben Sabine en ik kom het komende half jaar gezellig stage lopen bij Studio Eef! Ik ben 21 jaar en ik kom uit Gendt. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Communicatie en Multimedia Design op de HAN in Arnhem.

 

Het leukste aan mijn opleiding vind ik het creëren van content. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fitnessen, tekenen, schilderen, en ik vind het gezellig om tijd met mijn vrienden door te brengen.

 

Daarnaast ben ik een enorme boekenworm en lees ik elke dag. Ook vind ik het heerlijk om buiten te wandelen door de natuur. Ik heb erg veel zin in de komende periode, ik hoop je snel te zien!

voorstelfoto sabine-1 kopiëren.jpg
foto_Quinty_studioeef kopiëren.jpg
QUINTY

Ik ben Quinty, ik ben 17 jaar en het komende half jaar loop ik stage hier bij Studio Eef. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Mediavormgeving op het Astrum College in Velp.

Het leukste aan mijn opleiding vind ik het creatief denken en ontwerpen van magazines, maar ik vind het ook leuk om foto’s te maken en video’s te bewerken.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek of ga ik eropuit om te fotograferen.

Ook vind ik het leuk om naar concerten te gaan van mijn favoriete artiesten.

   

Ik zie ernaar uit om nieuwe dingen te leren en te zien hoe het is om een echte Mediavormgever te zijn!

bottom of page