top of page

WHO

ONTDEK HET TEAM ACHTER STUDIO EEF

Eefje.jpg
EEFJE 

Mijn reis begon met een passie voor grafische vormgeving en marketing, een passie die me heeft geleid tot waar ik vandaag ben. Met een achtergrond in beide disciplines heb ik sinds 2017 met trots mijn eigen bedrijf opgebouwd.

Bij Studio Eef geloven we in de kracht van creativiteit en strategie. We begrijpen dat design en marketing nauw met elkaar verweven zijn en gebruiken deze synergie om jouw merk te laten opvallen in een steeds veranderend landschap.

We zijn er trots op om met diverse klanten te mogen werken, en we streven er altijd naar om doelgerichte oplossingen te bieden die de verwachtingen overtreffen. Bij ons draait alles om jouw succes.

BRITT 

Ik ben Britt en ik ben 19 jaar. Ik vind het leuk om bezig te zijn met fotografie, tekenen en het ontwerpen van verschillende items. 

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, heb ik een boek vast of ben ik muziek aan het luisteren. 

 

Ik heb er zin in om op deze stage nieuwe dingen te leren en een volgende stap te maken als ontwerper.

DSC_0562.JPG
DSC_0546.jpg
MARIEKE

Ik ben Marieke en zit in mijn examen jaar van de opleiding Mediavormgeving op Gildeopleidingen in Roermond. 

Door mijn opleiding mag ik elke dag creatief bezig zijn en hou ik ervan te experimenteren met nieuwe vormgevingsstijlen. Een van de leukste dingen om te doen vind ik dan de concept ontwikkeling, waarin ik al mijn ideetjes kan uitproberen om zo tot de beste keuze te komen.

 

Naast vormgeving heb ik een sterke passie voor illustreren, lezen, muziek en podcast. Je kunt me altijd vinden met een boek en koptelefoon bij de hand!  Ik kijk ontzettend uit naar de aankomende periode en om mijzelf te ontwikkelen als Mediavormgever!

DSC_0535 kopie.jpg
DORUS 

In het bruisende creatieve kantoor van Studio Eef pronkt een bijzondere medewerker met een zachte vacht en een hart van goud: Dorus, de labradoodle met een onnozel, maar hartstikke lief karakter.

 

Dorus, met zijn pluizige krullen en trouwe ogen, brengt een welkome dosis speelsheid en vreugde naar de kantooromgeving.

 

Zijn aanwezigheid lijkt bijna magisch, waardoor stressvolle dagen op het kantoor van Studio Eef nog steeds ontspannen.

Dorus heeft ook nog wat andere activiteiten zoals spelen, op bezoek bij zijn baasje, opa, oma en tante en naar de opvang. Daarom is Dorus niet altijd op kantoor. 

bottom of page